Reactie van Lisette, Hilde, Eric en Ivo

Hartelijke dank voor de prachtige service & vriendelijkheid. De point from Beerse: Diner: 12 points, Service & Kindness: 12 points, Cosyness: 12 points, Basil: douze points

Reactie van Marie Jeanne & Luc

Bedankt voor de fijne dagen, een grote gastvrijheid, een vriendelijk woord, het lekkere eten en een rustig, mooi verblijf

Reactie van

Bedankt voor de fijne dagen die we hier mochten beleven. Het warme onthaal, letterlijk en figuurlijk, de huiselijke sfeer, de mooi gedekte tafel, het uitgebreide ontbijt met vele huisbereide producten, de kookkunst van de chef...we hebber er echt van genoten.

Reactie van

Beste Katrien & Ivan, we hebben een prachtige vakantie beleefd bij jullie. Bedankt voor de vriendelijke ontvangst en het heel lekkere eten. Echt een toplocatie

Reactie van Leida, Mia, Jeanny en Mieke

We hebben met 4 vriendinnen een heerlijke korte vakantie gehad bij jullie. Onze hoofden zijn leeg, de magen goed gevuld en de longen vol frisse lucht. Het was zeer aangenaam.

Reactie van Patrick & Lieve

We brachten de eerste lentezon mee en kregen het dubbel terug! Dank voor de familiale ontvangst!

Reactie van Dany en Adelheid

We hebben ervan genoten! Zo rustig gelegen, vriendelijke ontvangst door jullie (en ook Basiel), lekker eten. Pluim voor de kok! We zeggen het voort!

Reactie van Marian & Bernard

Een warm onthaal, een mooie omgeving, prachtige natuur, een deugddoende wellness, de heerlijke kachel..Bedankt voor de goede zorgen! Marian & Bernard

Reactie van Anne-Mieke & Geert

Jullie gastenverblijf is een ideale stek voor natuurliefhebbers en fijnproevers. Dank voor de gastvrijheid, de lekkere gerechten, de wandelkaart en nog veel meer...Nog veel succes gewenst!

Reactie van Alain et Marie

Un sul mot: PROFICIAT ! et merci pour votre acceuil.

Reactie van Randy & Jaclyne

Prachtige B&B, onze eerste ervaring met B&B, heel goed meegevallen, vriendelijke gastvrouw, Top kok, Bedankt!

Reactie van fam. Idoux

A really nice stay in a lovely house, with tasty dinners and breakfasts (special award for the ham). Great cook, great host, great B&B

Reactie van Miranda & Ivan

Bedankt Katrien voor het warm onthaal en bedankt Ivan voor het verwennen van de innerlijke mens. Een aanrader!

Reactie van Theo & Marie Louise

Voor de zoveelste maal thuisgekomen bij jullie en weeral verbaasd door de kookkunsten van Yvan. En natuurlijk door de goede ontvangst en verwijzing naar wandeling door Katrien. Met 1 woord Schitterend

Reactie van Marie Louise & Theo

Weer thuisgekomen. Voor de zoveelste maal.
Reuze geamuseerd,zeer goed gegeten,toffe tips gekregen voor wandelingen. Ieder maal hebben jullie een andere bestemming voor ons klaar. Altijd een plaatsje vermeld voor een natje en een droogje. Toffe suggestie om te krullebollen en bezoek aan brouweri, wat dan weer leven in de brouwerij bracht. Wij hebben weeram vastgelegd voor volgend jaar september. bedankt voor her toffe week end.

Reactie van Carlo,Kathy,Gaston en Fien

Yvan en Katrien,
Wij hebben genoten van onze fietsuitstap en het Prinseveld was de juiste keuze.
Jullie ontvangst is "toppie" en het eten zeer lekker, het kan niet verbeterd worden. Verander niets en jullie zien ons zeker nog terug.En oh ja, wij wensen jullie nog een fijne huwelijksverjaardag toe, mooi koppel !!!

Carlo & Kathy
Gaston & Fien

Reactie van johan,mia,krista,eugene,johanna,evelyne en johan

Het wordt heden vermeld!wij waren prinsen en prinsessen in het prinseveld.Een vriendelijk en warm onthaal.Zo kwamen wij terug op verhaal.Prachtige B en B op een prima locatie .Het eten was echt top !Ivan en Katrien,jullie hebben alles gedaan om ons een fantastisch weekend te bezorgen.Bedankt vanwege ons allen.Wij zullen jullie niet vergeten en iedereen mag het weten.

Reactie van Dirk & Marleen

Katrien & Ivan,

Een oprechte "dankuwel" voor de goede ontvangst en de gezellige babbel en een dikke pluim voor het heerlijke ontbijt.
Het was bijzonder aangenaam!

Reactie van Gaby en Gerry

Voor de zoveelste maal hadden we weer een ongelooflijk geslaagd weekend bij jullie: gezelligheid, lekker eten en drinken mooie fietstochten op jullie aanraden, kortom het was zalig!!!!
Ivan en Katrien, van harte bedankt!!!

Reactie van Marie Louise & Theo

We hadden U verwittigd. Als je zo bezig blijft komen we terug. Op deze manier geraak je ons niet kwijt en blijven wij komen. Wij waren voor de zoveelste maal te gast bij jullie. En nog steeds weten jullie ons te verrassen. Met de kookkunsten van Yvan. De gulle ontvangst van Katrien. De toffe tips voor uitstappen. Het was weer tof. Wij weten reeds een datum om terug te komen.Bedankt en tot kijk. wij zorgen er voor dat wij tegen dan weer wat plezierigs te vertellen hebben.

Reactie van Greet en Paul

Katrien en Ivan,
Wij hebben, samen met onze vrienden (Jef en Anne-Mie) enkele overheerlijke dagen bij jullie doorgebracht.
Een zeer hartelijke ontvangst, de kamers en de bedden waren prima in orde. De ontbijten, met telkens een heel lekker eitje en een sur-plusje, waren zeer uitgebreid en overheerlijk. Ook de avondmalen waren heel fijn.
Bedankt voor de fijne gesprekken.
Greet en Paul

Reactie van Claessens Jef

Haast en spoed is zelden goed ..Er slopen enkele foutjes in mijn reactie .
Wat ik wilde zeggen was het volgende: teruggekatapulteerd in de tijd toen mijn grootvader nog zelf varkens slachtte op de boerderij. ( tussen haakjes, de beuling was overheerlijk !)
Jef

Reactie van Claessens Jef en Anne-Mie

'Zo'n goeie hebben wij nog nooit gehad !'Het was echt zalig: het ontbijt,teruggekatapulteerd in de tijd dat er bij mijn grootvader op de boerderij varkens slachte , het avondmaal was telkens iets om naar uit te kijken. Het weer zat ons ook mee en we hebben heerlijk geslapen.
We komen zeker terug als de koteletjes er zijn!
Ook bedankt voor de vriendelijkheid en de aangename gesprekjes. We hebben goed gelachen !
Jef en Anne-Mie , Paul en Greet

Reactie van Rudy en Maria uit Affligem(06/09/2013)

Katrien en Ivan,

Bedankt voor de hartelijke ontvangst en de gezellige babbels die we hadden, maar vooral voor het smakelijke ontbijt met iedere dag iets speciaals waar we echt naar uitkeken. Ook het avondeten was super lekker. We hebben hier vier prachtige zonnige fietsdagen beleefd en ook nog heerlijk en rustig geslapen. Nogmaals bedankt en we zien mekaar zeker terug.

Reactie van Leo en Linda

Katrien en Ivan,
Wat een ontvangst, wat een hartelijkheid, alsof we al jaren bij jullie komen logeren.
Bedankt voor het lekkere eten, voor de gezellige babbels, voor de tips voor uitstapjes ! Onze kamer was ook dik in orde. En de wellness - zalig !!! Het allerbeste en we komen zeker nog langs.

Leo en Linda

Reactie van Marie Louise & Theo

Weer eens een leuk uitje gehad. Niettegenstaande geen Prinseveld arrengement wat altijd supper is. Is het gewone half pension ook een aanrader. het was weer eens een thuiskomen bij jullie. Weer eens toffe tips gekregen voor fietstochten. Het was weer supper gezellig. Lekker gegeten,tof gesprek. Alles was aanwezig om ons terug te lokken. Ik zie er al naar uit. groetjes vanuit Borsbeek

Reactie van De Mallorca-fietsers

Reactie van Van Bladel-Van den Kerckhove

Een heel warm en hartelijk onthaal. Superlekker eten, enorm in de watten gelegd geweest. Zalig rustig geslapen. Dank je voor het zeer fijne weekend.

Reactie van Pierre en Brigitte Olislagers

Wij werden hartelijk ontvangen door de gastvrouw, Katrien. Kok Ivan verwende ons elke dag met een lekker en stevig ontbijt en 's avonds was het ook smullen geblazen. Heel lekker! Rustige omgeving. Mooie welnessruimte. Echt een AANRADER!

Reactie van dames VC AXA Vikings

Ditmaal hebben voor onze jaarlijkse driedaagse het Meetjesland gekozen en vonden hierbij Prinseveld, een toplocatie. Rustig gelegen, leuke kamers en een supergoed bed. Vergeten daarbij zeker niet de kookkunst van Ivan, die ons culinair heeft verwend, en Katrien, die gastvrouw is in hart en nieren. De zonnetje was ook van de partij, zodat we op het terras konden genieten van de dartele lammetjes en van Basil, de hond.
Kortom, we hebben hier een weekend gehad om nooit te vergeten.

Reactie van Eddy&Marina De Bie Bickx

Als wij die mooie site en al die toffe reacties zien dan kan het voor ons niet vlug genoeg augustus zijn !! Tot dan dan komen we eraan !!

Reactie van Frans en Hermine

De weergoden stonden niet aan onze kant !
Het was "berekoud", het sneeuwde, er stond een ijzige wind.....
Maar -de hartelijke ontvangst, -het lekkere eten, -het rijkelijk ontbijt(vooral de proevertjes van Ivan), -de lieve bezorgdheid van Katrien als we gingen wandelen, -de steeds brandende houtkachel...
Dat alles maakte van ons weekend een WARM EN GEZELLIG verblijf. Doe zo voort Ivan en Katrien! Bij leven en welzijn : tot de volgende...

Reactie van hilde

Dag Katrien en Ivan; voor de derde keer bij jullie te gast ! voor de derde keer genieten van zoveel warme gastvrijheid, van een deugdoende wellness, (tot in de puntjes verzorgd) superlekker eten, gezellig nagenieten, zaaaalig slapen en dan een nieuwe dag starten met een ontbijt om U tegen te zeggen ! Ne dikke merci ten. tot de volgende keer eric en hilde

Reactie van Theo & Marie Louise

Weer een leuk week end achter de rug. Maar we weten dat er nog zekerheden zijn in de wereld. Nog nooit bedrogen uitgekomen We weten dat we bij jullie niet in den aap gelogeerd zijn. We kopen ook geen kat in een zak.Steeds weer nieuwe info over uitstappen. Die wij op jullie aanraden gedaan hebben. Dik in orde. Zoals de vorige malen weer heerlijk verrrast door de kookkunsten en zeer lekkere gerechten. De gulle ontvangst verleren jullie niet. kom je voor de 1e maal of voor de 10 maal. Altijd even tof. Ik zie er weeral naar uit naar ons volgend verblijf. bij ons zeggen ze " goe bezig" houden zo
Marie Louise & Theo Bedankt

Reactie van Gaby en Gerry

Dag Katrien en Yvan,
Wat werden we weer verwend gedurende het weekend: gezellige ontvangst, tips voor wandelingen en cafeetjes, culinair genot,zowel 's morgens als 's avonds waarvoor oprechte dank! Daarbij hadden we ook nog prachtig weer, waardoor ons verblijf bij jullie weer fantastisch was! Zeker tot volgend jaar !!!!!!

Reactie van Niko en Sofie

Beste Katrien en Ivan,
Voor ons was het de 3de keer dat we langskwamen. Opnieuw hebben we mogen genieten van jullie hartelijke gezelschap en de heerlijke ontbijten en maaltijden. Wij zijn fan! En we komen zeker nog eens terug om de wellness uit te testen in de winter! groetjes
sofie en Niko

Reactie van Gossens Jos

Ondanks het minder goede weer toch een prachtige midweek doorgebracht bij Katrien en Ivan. Twee mensen die leven voor hun zaak, mooie kamers, lekker eten, 's morgens een
grote overvloed aan spijzen, 's avonds het liefdeswerk van meesterkok Ivan op het bord. Echt een aanrader voor fietsers en wandelaars.
Families Goossens en Meert.

Reactie van Dirk & Anneleen

Reactie van Van Bouwel

Katrien en Ivan,
Het was voor ons de eerste keer (10/12.04) dat we bij jullie verbleven maar het zal zeker niet de laatste keer zijn. Zo'n hartelijke en warme (soms letterlijk...) ontvangst, spontaan en met een schitterend verzorgd ontbijt en avondmaal. Zeer verzorgde kamer. De titel van Beste in Vlaanderen is absoluut verdiend. Wij komen zeker nog terug!
Ria en Ronnie Van Bouwel

Reactie van Vissers Theo

Katrien & Yvan,
Dit was weer juist een thuiskomen. Dit is reeds de 8maal dat wij bij jullie te gast waren. En steeds weten jullie ons te verrassen. met jullie spontaniteit en vriendelijke ontvangst. Yvan weet ons altijd te verleiden met zijn kookkunst. Katrien met haar enthousiasme,glimlach en bezorgdheid. Niets is teveel. En jullie kunnen best genieten van de grappen en grollen van de gasten. Wij zien er al naar uit om in september terug Uw gast te zijn. Bedankt voor de fijne mid week. Men zegt steeds de juiste vrouw - man op de juiste plaats. Dit is hier zeker van tel
Marie-Louise & Theo

Reactie van Andrei en Laurence

Beste Katrien en Ivan

Wij danken jullie voor het hartelijk onthaal! Onze verwachtingen waren volledig voldaan. Van het ontbijt tot het avondmaal, allemaal piekfijn in orde.

Groetjes van het jongste koppel

Reactie van eric en hilde

Prinseveld : Puur genieten ! Katrien en Ivan, 2 prachtmensen die vol enthousiasme de gasten verwennen. Je wordt stil bij de mooie omgeving, je kan zalig relaxen in de welness, het eten is er super, ontzettende vriendelijke gastheer en gastvrouw, ... gewoon SUPER !!! ne dikke merci Katrien en Ivan. Tot de volgende keer

Reactie van haggit and shuky yered

dear Ivan & Katrien Van De Walle - Taeldeman

since we are at home now after a very good vacation in holland and belgume we wish to thank you again for the so nice and warm hospitality in your beautiful house. it was a great pleasure and maybe the highest point of all our vacation.
as the new jewish year is coming [ Jewish calendar] we wish you all the best, happiness and good health.
haggit and shuky yered
israel

Reactie van Koen Marleen Gaby en Rose

Landhuis Prinseveld is een pareltje in het groen. Een warme ontvangst in een schitterende omgeving. Je komt er volledig tot rust en je geniet van het lekkere eten van Ivan. De spontane babbels geven je het gevoel van echt thuiskomen. Een aanrader voor iedereen !

Reactie van Miesef&Roland

een echte aanrader .Een vriendelijk onthaal van gastheer &Gastvrouw
Hebben kunnen proeven van Ivan zijn lekkere kookkunsten.
U kunt er vertoeven in de gezellige living met haardvuur.
Mooie natuur en zeer rustig gelegen .
Ruime kamers en bij Katrien &Ivan voel u zich thuis
voor herhaling vatbaar

Reactie van Gino & Veronique Deleu-Priem

Ons verblijf in Landhuis Prinsenveld is zeker voor herhaling vatbaar. De sauna en wellness waren zeer de moeite waard. Heerlijk ontbijt en een lekker avondmaal! Ideaal om een weekend te ontspannen!!!

Reactie van malorcafietsers

Katrien en Ivan wij willen jullie nogmaals bedanken voor het geweldige verblijf van 15-17 juni voor meer dan 100% geslaagd een aanrader voor iedereen

Reactie van Paula en Lidy Vangheel, jules Van Meensel

Sorry, vorige poging mislukt.
We hebben een zalig weekend achter de rug. Het was de eerste keer dat we in een B&B logeerden en het was meteen een schot in de roos. Uiterst vriendelijke en attente gastheer en -vrouw. Geweldig lekker eten, mooie kamers. Alles was perfect, behalve het weer maar het gezellige haardvuur zowel 's morgens als 's avonds maakte veel goed.
HET SMAAKTE ECHT NAAR NOG!!!!!
Paula, Lidy en Jules

Reactie van Hedwig & Mady

Vriendelijke ontvangst. Zeer charmante omgeving en heerlijke maaltijden met liefde vor het vak door bekwame professionele mensen gerund. Proficiat

Reactie van Morand christian&greta

Prachtig domein, knus en gezellig landhuis. Zeer warm en vriendelijk onthaal.Verfijnde keuken, gerechten met veel liefde klaargemaakt. Uit alles straalt de liefde voor het vak. We werden verwend en in de watten gelegd. Een dikke merci aan Katrien en Yvan . Het was voor ons een meer dan geslaagd weekend!

Reactie van Michael

Hoe zou Eddy Wally het nu ook weeral zeggen...geweldig...echt geweldig. Vooral de welness ziet er een echte parel uit

Reactie van Akim Tahrour

Ideale omgeving om tot rust te komen, de accomodatie goed tot zeer goed. Maar voor ons doorslaggevend jammer genoeg in de negative zin niet kunnen genieten van de cullinaire kunsten van de gastheer die we bij onze aankomst zelfs niet gezien hebben wat er voor ons bijhoort in een B&B om je thuis te voelen jammer.

Reactie van Godwina en Luk Knuts-Lecoque

Proficiat met de vernieuwde site. Mooi!
Bij het bekijken van jullie nieuwe site krijgen we weer zin om nog eens bij jullie te verblijven.
Tot binnenkort

Reactie van

GEWELDIGE gastvrouw en een ongeevenaarde keukenchef in een oase van rust en gezelligheid!Waar kan men beter zijn?We kijken al uit naar volgende keer!
Hartelijk dank

Reactie van Van Leuwen

Wat een ruimte,een grotte horizon.Een culinaire aangelegenheid.Zorgzaam vriendelijk en erlijk.Prachtigeambiance en sfeervol.Thuiskomen of het je eigen huis is. dat is een weekend verwennen.
Bedankt

Reactie van gerry en gaby

Fantastisch weekend! Goed gewandeld en heerlijk verwend in jullie B&B! Dankjewel en tot volgend jaar!

Reactie van Taeldeman Valerie

Proficiat met de vernieuwde site! Heel mooi.
Groetjes en veel succes,
Valerie en Tom
Marlies en Nicca

Reactie van tineke

mooie site !

Reactie van Michael

Weelderige natuur en hoogstaand culinair genot...Zeer mooie en verzorgde website!

Michael